Teava refulare tip C din aluminiu cu robinet


  • Cod produs: Teava refulare tip C din aluminiu cu robinet


Disponibilitate: Comanda Speciala
  • 550 lei (fara TVA)

Teava refulare aluminiu, cu robinet și racord fix tip C

DESTINATIE

Racordată la furtunuri de refulare care transportă agenţi de stingere, poate fi direcţionată şi reglată pentru a crea jet compact sau pulverizat conform prevederilor, cu posibilitate de închidere-deschidere, putând fi dotata cu diferite ajutaje, destinată stingerii incendiilor.

CARACTERISTICI TEHNICE

 

Dimensiune nominala

Racord (3)

Lungime (L)

Diametru ajutaj (2)

Masa

(mm)

 

(mm)

(mm)

(kg)

C-52

C

350

8, 10, 12 , 13, 14, 16, 18

1,7

*Componenta de serie boldata 1- inchizator cu maner

 Domeniu de aplicare: racordată la furtunuri de refulare care transportă agenţi de stingere, poate fi direcţionată şi reglată pentru a crea jet compact sau pulverizat conform prevederilor, cu posibilitate de închidere-deschidere, putând fi dotata cu diferite ajutaje, destinată stingerii incendiilor.

Materiale: elementele structurale sunt confecţionate din aliaj de aluminiu prin turnare şi aşchiere. Pe elemente se găsesc şi suprafeţe neprelucrate. Garniturile sunt din cauciuc, piesele din oţel şi elementele de legătură sunt protejate împotriva coroziunii. Ulucul este acoperit cu un strat de plastic de protecţie

Structură, aspect: ţeava de refulare este prevăzută cu sistem de închidere rapidă. Conectarea se face cu racorduri. Deschiderea-închiderea se efectuează cu ajutorul unui braţ cu trei poziţii, închis - jet compact - jet pulverizat. Ajutajul poate fi schimbat.

Protecţie de suprafaţă: pe piesele de aluminiu nu este, bila este galvanizată, piesele de oţel şi elementele de legătură sunt protejate împotriva coroziunii.

Instrucţiuni de montare:
1.Se conectează la furtun prin racord.

Instrucţiuni de utilizare:
1. Se desfăşoară furtunul. (se verifică dacă robinetul ţevii este închis)
2. Se deschide robinetul hidrant interior, apoi la locul incendiului se începe stingerea prindeschiderea robinetului ţevii de refulare.
3. Prin manevrarea braţului se poate regla cantitatea de apă şi tipul jetului. 
4. După încetarea stingerii se închide robinetul ţevii.

Presiune de lucru: 1,2 MPa. 

AMBALARE, TRANSPORT, DOCUMENTE INSOTITOARE

Produsele se livreaza ambalate in cutii de carton. Transportul se va face cu mijloace de transport obisnuite.La livrare produsele vor fi insotite declaratie de conformitate, certificat de garantie și instructiuni de ambalare, conditii de transport, conservare și depozitare.

GARANTII
Furnizorul garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de la data livrarii cu conditia respectarii de catre beneficiar a conditiilor de exploatare și depozitare.

In perioada de garantie furnizorul are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau executiei necorespunzatoare.

Produse asemănătoare

Etichete: Teava refulare tip C din aluminiu cu robinet

24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment