Rola furtun PSI tip C (2") 6 bari


  • Cod produs: Rola furtun PSI tip C (2") 6 bari


Disponibilitate: 2-3 Zile
  • 195 lei (fara TVA)

Descriere:

Furtunul de refulare a apei curate si a spumei de stins incendii este confectionat din cauciuc protejat cu material textil tesut din fire sintetice.

Rola de 20 metri lungime este echipata cu racorduri , acestea permitand prelungirea furtunului cu oricate alte role de furtun ; astfel se pot obtine lungimile necesare chiar si pentru folosirea la irigatii de terenuri agricole.

Aspect: Stratul de cauciuc nu prezinta crapaturi, porozitati sau incluziuni straine. Rezistenta la presiunea hidrostatica ( pres. lucru = 13 bar ) Variatia dimensiunilor sub presiunea de lucru : - variatia lungimii max. 5 ; - variatia diametrului exterior max. 10. Rezistenta la presiunea de incercare ( p = 25 bar ): Furtunul ramane etans si fara defecte de structura. Comportarea la temperatura de -30 C:

Dupa comprimare, stratul de cauciuc nu prezinta crapaturi. Mod de functionare si utilizare Furtunurile se instaleaza la locurile de interventie fara indoiri si rasuciri si pe cat posibil in afara zonei incendiate. Contactul cu corpurile incandescente trebuie evitat. Trebuie sa se evite contactul furtunurilor cu obiecte ascutite precum si frecarea lor de sol, mai ales cand pe acesta se afla corpuri cu muchii ascutite.

Furtunurile trecute peste scari si cele suspendate liber trebuie sa fie asigurate si echilibrate cu cleme sau suporti speciali. Nu este permisa trecerea vehicolelor peste furtunurile goale sau pline. La locurile de trecere furtunul trebuie sa fie protejat cu punti speciale.

Furtunurile trebuie ferite de contactul cu substante corozive si caustice, produse petroliere, gudroane. La folosirea pe ger puternic trebuie sa se mentina circulatia continua a apei.

Furtunurile inghetate nu trebuie in nici-un caz sa se ruleze sau sa se indoaie.

Dupa folosire furtunurile se supun verificarii la presiunea de lucru de 6 bar. Locurile neetanse si cu deteriorari se marcheaza.

Furtunurile folosite si verificate se spala cu apa, la nevoie cu adaos de detergenti, folosind perii moi, maturi sau aparate speciale.

Dupa curatire furtunurile se usuca bine, de preferinta atarnate liber, in locuri aerisite, ferite de lumina directa a soarelui, la temperatura de max. 40°C.

Depozitare Furtunurile se depoziteaza in locuri special amenajate, numai in stare uscata.


Etichete: Rola furtun PSI tip C (2") 6 bari

24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment