Set Vopsitor - Semimasca tip X-plore 3300 cu 2 filtre tip A2 P3


  • Cod produs: Set Vopsitor - X-plore 3300 cu 2 filtre tip A2 P3


Disponibilitate: Comanda Speciala
  • 385 lei (fara TVA)

Set VOPSITOR format din Semimasca Dräger X-plore 3300 cu doua firltre tip A2 P3. Oferă şi în plus excelează prin utilizarea sa economică ce necesită un grad scăzut de întreţinere. De asemenea, acest KIT este la un pret excelent!!

Zona flexibilă de la nivelul nasului pentru o fixare sigură

Forma specială a benzii de izolare de la nivelul nasului asigură o izolare etanşă şi o potrivire optimă cu ochelarii de protecţie. Cele trei dimensiuni (S, M, L) asigură o potrivire perfectă cu fiecare faţă.

Sistemul de prindere pe cap „FlexiFit”

Noul material moale asigură o fixare excelentă pe cap fără a vă prinde părul. Nici nu veţi şti că se află sub cască!
Formă cu profil scăzut

Poziţia înclinată spre spate a filtrelor garantează un câmp vizual larg fără obstrucţii şi asigură o potrivire perfectă pentru utilizarea sub vizierele de protecţie. Forma modernă conduce la o toleranţă mai îndelungată la purtat a utilizatorului.

Sistemul de prindere pe cap uşor de ajustat

Benzile încrucişate asigură o distribuţie uniformă a greutăţii – asigurându-vă confort maxim fără solicitări suplimentare.

Utilizare flexibilă

X-plore 3300 este prevăzut cu două conexiuni laterale tip baionetă pentru utilizare cu seria de filtre tip baionetă Dräger X-plore®.

Nivel redus de întreţinere şi eficienţă din punct de vedere a costurilor

Dräger X-plore 3300 este o mască pentru întreaga faţă ce necesită un nivel redus de întreţinere. Alegerea potrivită pentru toate persoanele ce necesită protecţie respiratorie necostisitoare şi confortabilă.

Intretinere si ingrijire

Aceasta masca nu necesita instrumente speciale pentru intretinere si poate fi usor de verificat in orice moment, in orice domeniu.


 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Set Vopsitor - Semimasca tip X-plore 3300 cu 2 filtre tip A2 P3

24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment