MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA PARTIAL hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA PARTIAL

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA PARTIALCaracteristici:Material: microfibra, elastan. Perne de cauciuc pe suprafata palmei pentru evitarea amprentelor digitale si pentru protectia impotriv..

52 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA VIZIBILA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA VIZIBILA

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA VIZIBILACaracteristici:Material: elastan, microfibra. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfecte. Mate..

44 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA REFLECTORIZANTA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA REFLECTORIZANTA

MANUSA ELASTAN INTARITA REFLECTORIZANTACaracteristici:Material: elastan, microfibra, neopren, PVC. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfect..

46 lei

MANUSA ELASTAN VIZIBILA hover image

MANUSA ELASTAN VIZIBILA

MANUSA ELASTAN VIZIBILACracteristici:Material: poliester, elastan, PVC. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfecte. Structura aspra pe por..

30 lei

MANUSA NAILON CAPITONATA hover image

MANUSA NAILON CAPITONATA

MANUSA NAILON CAPITONATACaracteristici:Material din nailon, poliuretan, poliester, PVC, EVA, betelie elastica ajustabila cu fixare prin ariciInsertii plastic pentru protectia degetelor, intaritura spe..

56 lei

MANUSA PIELE BOVINA ANTITAIERE CU MANSETA ELASTICA hover image

MANUSA PIELE BOVINA ANTITAIERE CU MANSETA ELASTICA

MANUSA PIELE BOVINA ANTITAIERE CU MANSETA ELASTICACaracteristici:Material: piele bovina, poliamida. Insertia rezistenta la taiere de pe partea superioara a manusii de la mana stanga, Impiedica taier..

107 lei

MANUSA VINIL LUNGA

MANUSA VINIL LUNGA

MANUSA VINIL LUNGA Material: bumbac, PVC. Invelis din vinil cu substrat din bumbac. Rezistenta ridicata la ulei si lubrifianti. Destinat utilizarii in ateliere auto, lucrari de asamblare, a..

9 lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment