Manusi speciale de protectie


MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIE hover image

MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIE

MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIECaracteristici:Material: poliester, cauciuc. Aplicatii speciale din cauciuc in palma si pe degete pentru a reduce efectele vibratiilor. Rezistenta ridicata la abraziune..

44 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTA

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTACaracteristici:Material: poliester, nailon, elastan, microfibra, silicon. Insertii de silicon in palma si pe portiunea dorsala pentru o aderenta mai buna. Stratu..

68 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATACaracteristici:Material: microfibra, poliester, nailon, silicon. Flexibilitate ridicata in partea superioara a manusii. Formula speciala pe baza de silicon pe port..

51 lei

MANUSA VINIL CU BUMBAC INVELITA DORSAL hover image

MANUSA VINIL CU BUMBAC INVELITA DORSAL

MANUSA VINIL CU BUMBAC INVELITA DORSALCaracteristici:Material: bumbac, PVC. Invelis din vinil cu substrat din bumbac. Rezistenta ridicata la abraziune (nivel 4). Rezistenta ridicata la ulei si l..

12 lei

MANUSA VINIL LUNGA

MANUSA VINIL LUNGA

MANUSA VINIL LUNGA Material: bumbac, PVC. Invelis din vinil cu substrat din bumbac. Rezistenta ridicata la ulei si lubrifianti. Destinat utilizarii in ateliere auto, lucrari de asamblare, a..

14 lei

Manusi de protectie pentru sudura TERK400, tip MIG hover image

Manusi de protectie pentru sudura TERK400, tip MIG

MĂNUȘI SUDURĂ DIN ȘPALT DE BOVIN - DOS ALUMINIZATPalmă piele șpalt de bovin tratată anticăldură (HR). Dos Kevlar Preox® aluminizat. Căptușeală lână. Cusut fir Kevlar® Technology. Croială americană. Ma..

198 lei

Manusi forestieri NARA

Manusi forestieri NARA

Manusi de protectie pentru lucratori forestieri (fasonator mecanic) . - piele spalt in combinatie cu poliester/polietilena pentru manevrabilitate si confort Cod A290 - manusi drujbisti, fas..

280 lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment