Manusi speciale de protectie


MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIE hover image

MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIE

MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIECaracteristici:Material: poliester, cauciuc. Aplicatii speciale din cauciuc in palma si pe degete pentru a reduce efectele vibratiilor. Rezistenta ridicata la abraziune..

37 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTA

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTACaracteristici:Material: poliester, nailon, elastan, microfibra, silicon. Insertii de silicon in palma si pe portiunea dorsala pentru o aderenta mai buna. Stratu..

57 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATACaracteristici:Material: microfibra, poliester, nailon, silicon. Flexibilitate ridicata in partea superioara a manusii. Formula speciala pe baza de silicon pe port..

43 lei

MANUSA VINIL CU BUMBAC INVELITA DORSAL hover image

MANUSA VINIL CU BUMBAC INVELITA DORSAL

MANUSA VINIL CU BUMBAC INVELITA DORSALCaracteristici:Material: bumbac, PVC. Invelis din vinil cu substrat din bumbac. Rezistenta ridicata la abraziune (nivel 4). Rezistenta ridicata la ulei si l..

6 lei

MANUSA VINIL LUNGA

MANUSA VINIL LUNGA

MANUSA VINIL LUNGA Material: bumbac, PVC. Invelis din vinil cu substrat din bumbac. Rezistenta ridicata la ulei si lubrifianti. Destinat utilizarii in ateliere auto, lucrari de asamblare, a..

9 lei

Manusi de protectie pentru sudura TERK400, tip MIG hover image

Manusi de protectie pentru sudura TERK400, tip MIG

MĂNUȘI SUDURĂ DIN ȘPALT DE BOVIN - DOS ALUMINIZATPalmă piele șpalt de bovin tratată anticăldură (HR). Dos Kevlar Preox® aluminizat. Căptușeală lână. Cusut fir Kevlar® Technology. Croială americană. Ma..

198 lei

Manusi forestieri NARA

Manusi forestieri NARA

Manusi de protectie pentru lucratori forestieri (fasonator mecanic) . - piele spalt in combinatie cu poliester/polietilena pentru manevrabilitate si confort Cod A290 - manusi drujbisti, fas..

280 lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment