Manusi de protectie riscuri mecanice


MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIE hover image

MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIE

MANUSA CAUCIUC ANTIVIBRATIECaracteristici:Material: poliester, cauciuc. Aplicatii speciale din cauciuc in palma si pe degete pentru a reduce efectele vibratiilor. Rezistenta ridicata la abraziune..

44 lei

MANUSA ELASTAN ANTIDERAPANTA REFLECTORIZANTA hover image

MANUSA ELASTAN ANTIDERAPANTA REFLECTORIZANTA

MANUSA ELASTAN ANTIDERAPANTA REFLECTORIZANTACaracteristici:Material: microfibra, poliester, nailon, silicon. Flexibilitate ridicata in partea superioara a manusii. Formula speciala pe baza de silic..

55 lei

MANUSA ELASTAN CAPITONATA hover image

MANUSA ELASTAN CAPITONATA

MANUSA ELASTAN CAPITONATACaacteristici:Material: poliester, bumbac, elastan, neopren, PVC. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfecte. Str..

38 lei

MANUSA ELASTAN CAPITONATA

MANUSA ELASTAN CAPITONATA

MANUSA ELASTAN CAPITONATACaracteristici:Material: poliester, bumbac, spandex, neopren, PVC Structura aspra pe portiunea palmei pentru asigurarea unei aderente accentuate Straturi elastice de sp..

36 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA

MANUSA ELASTAN INTARITA Caracteristici:Material: microfibra, PVC, elastan, poliester, neopren. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfec..

48 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTA

MANUSA ELASTAN INTARITA ANTIDERAPANTACaracteristici:Material: poliester, nailon, elastan, microfibra, silicon. Insertii de silicon in palma si pe portiunea dorsala pentru o aderenta mai buna. Stratu..

68 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATACaracteristici:Material: microfibra, poliester, nailon, silicon. Flexibilitate ridicata in partea superioara a manusii. Formula speciala pe baza de silicon pe port..

51 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA COMPLET hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA COMPLET

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA COMPLETCaracteristici:Material: microfibra, elastan. Perne de cauciuc pe suprafata palmei pentru evitarea amprentelor digitale si pentru protectia impotriv..

46 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA PARTIAL hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA PARTIAL

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA TACTILA PARTIALCaracteristici:Material: microfibra, elastan. Perne de cauciuc pe suprafata palmei pentru evitarea amprentelor digitale si pentru protectia impotriv..

62 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA VIZIBILA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA VIZIBILA

MANUSA ELASTAN INTARITA CAPITONATA VIZIBILACaracteristici:Material: elastan, microfibra. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfecte. Mate..

52 lei

MANUSA ELASTAN INTARITA REFLECTORIZANTA hover image

MANUSA ELASTAN INTARITA REFLECTORIZANTA

MANUSA ELASTAN INTARITA REFLECTORIZANTACaracteristici:Material: elastan, microfibra, neopren, PVC. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfect..

54 lei

MANUSA ELASTAN VIZIBILA hover image

MANUSA ELASTAN VIZIBILA

MANUSA ELASTAN VIZIBILACracteristici:Material: poliester, elastan, PVC. Straturi elastice de elastan pe portiunea dorsala a palmei pentru asigurarea unei potriviri perfecte. Structura aspra pe por..

36 lei

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL hover image

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRILCaracteristici:Material: nailon, elastan, nitril. Acoperita cu nitril pe portiunea integrala a palmei si a degetelor asigurand o respirabilitate ridicata, manevrabilitate..

13 lei

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL SUBTIRE hover image

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL SUBTIRE

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL SUBTIRECaracteristici:Material: nailon, elastan, nitril. Acoperita cu nitril pe portiunea integrala a palmei si a degetelor asigurand o respirabilitate ridicata, manevra..

15 lei

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL SUBTIRE hover image

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL SUBTIRE

MANUSA INSERTIE SPUMA NITRIL SUBTIREMaterial: nailon, elastan, nitril. Acoperita cu nitril pe portiunea integrala a palmei si a degetelor asigurand o respirabilitate ridicata, manevrabilitate si ade..

15 lei

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC hover image

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMICMaterial: acril, latex. Invelis din latex cu o structura poroasa pentru asigurarea unei rezistente ridicate la abraziune si a unei aderente accentuate. Substrat din acr..

18 lei

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC VIZIBILA / PORTOCALIU hover image

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC VIZIBILA / PORTOCALIU

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC VIZIBILA / PORTOCALIUMaterial: acril, latex. Material: acril (100%) cu invelis din latex pe portiunea palmei si a degetelor cu o structura poroasa pentru asigurarea unei..

18 lei

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC VIZIBILA / VERDE hover image

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC VIZIBILA / VERDE

MANUSA LATEX CU ACRIL TERMIC VIZIBILA / VERDEMaterial: acril, latex. Material: acril (100%) cu invelis din latex pe portiunea palmei si a degetelor cu o structura poroasa pentru asigurarea unei rez..

18 lei

MANUSA LATEX CU ACRIL VIZIBILA hover image

MANUSA LATEX CU ACRIL VIZIBILA

MANUSA LATEX CU ACRIL VIZIBILA Material: acril, latex. Invelis din latex pe portiunea palmei si a degetelor cu o structura poroasa pentru asigurarea unei rezistente ridicate la abraziune si a u..

12 lei

MANUSA LATEX CU POLIESTER hover image

MANUSA LATEX CU POLIESTER

MANUSA LATEX CU POLIESTERMaterial: nailon, latex. Invelis din latex cu o structura poroasa pentru asigurarea unei rezistente ridicate la abraziune si a unei aderente accentuate. Substrat din poli..

5 lei

MANUSA LATEX CU POLIESTER TIP FLORAL

MANUSA LATEX CU POLIESTER TIP FLORAL

MANUSA LATEX CU POLIESTER TIP FLORALCaracteristici:• Material: poliester, latex • Înveliş din latex cu o structură poroasă pentru asigurarea unei rezistenţe ridicate la abraziune şi a unei aderenţe ac..

8 lei

MANUSA LATEX CU POLIESTER-BUMBAC hover image

MANUSA LATEX CU POLIESTER-BUMBAC

MANUSA LATEX CU POLIESTER-BUMBACCaracteristici:Material: poliester, bumbac, latex. Invelis din latex cu o structura poroasa pentru asigurarea unei rezistente ridicate la abraziune si a unei aderente..

5 lei

MANUSA LATEX CU POLIESTER-BUMBAC INTARITA DORSAL hover image

MANUSA LATEX CU POLIESTER-BUMBAC INTARITA DORSAL

MANUSA LATEX CU POLIESTER-BUMBAC INTARITA DORSALMaterial: poliester, bumbac, latex. Invelis din latex cu o structura poroasa pentru asigurarea unei rezistente ridicate la abraziune si a unei aderen..

9 lei

MANUSA LATEX CU POLIESTER-NAILON TESUTA hover image

MANUSA LATEX CU POLIESTER-NAILON TESUTA

MANUSA LATEX CU POLIESTER-NAILON TESUTAMaterial: nailon, poliester, latex. Invelis din latex cu o structura poroasa pentru asigurarea unei rezistente ridicate la abraziune si a unei aderente accentu..

6 lei

MANUSA LATEX DE GOSPODARIE hover image

MANUSA LATEX DE GOSPODARIE

MANUSA LATEX DE GOSPODARIE Caracteristici:Material: latex. Suprafata aspra pe portiunea palmei pentru o aderenta mai buna. Manusi plusate in interior. Destinat utilizarii in domenii casnic..

5 lei

MANUSA NAILON CAPITONATA hover image

MANUSA NAILON CAPITONATA

MANUSA NAILON CAPITONATACaracteristici:Material din nailon, poliuretan, poliester, PVC, EVA, betelie elastica ajustabila cu fixare prin ariciInsertii plastic pentru protectia degetelor, intaritura spe..

56 lei

MANUSA NITRIL CU BUMBAC INVELITA DORSAL INTENS hover image

MANUSA NITRIL CU BUMBAC INVELITA DORSAL INTENS

MANUSA NITRIL CU BUMBAC INVELITA DORSAL INTENSCaracteristici:Material: bumbac, nitril. Invelis din nitril pe portiunea integrala a palmei si pe o portiune a dorsalei palmei. Rezistenta ridicata la..

7 lei

MANUSA NITRIL CU NAILON INTARITA hover image

MANUSA NITRIL CU NAILON INTARITA

MANUSA NITRIL CU NAILON INTARITACaraceristici:Material: nailon, nitril. Acoperit cu strat dublu de nitril atat pe portiunea palmei, cat si pe jumatatea partii superioare. Invelisul nitrilic cu o ..

13 lei

MANUSA NITRIL CU NAILON INTARITA - 8 hover image

MANUSA NITRIL CU NAILON INTARITA - 8

MANUSA NITRIL CU NAILON INTARITA - 8Material: nailon, nitril. Acoperit cu strat dublu de nitril atat pe portiunea palmei, cat si pe jumatatea partii superioare. Invelisul nitrilic cu o textura sp..

13 lei

MANUSA NITRIL CU POLIESTER hover image

MANUSA NITRIL CU POLIESTER

MANUSA NITRIL CU POLIESTERCaracteristici:• MATERIAL: Poliester, nitril.• Poliester cu înveliş din nitril asigurând o rezistenţă ridicată la grăsimi, uleiuri şi lubrifianţi. Elasticitate și flexibilita..

5 lei

MANUSA NITRIL CU POLIESTER INVELITA DORSAL

MANUSA NITRIL CU POLIESTER INVELITA DORSAL

MANUSA NITRIL CU POLIESTER INVELITA DORSALCaracteristici:Material: poliester, nitril. Substrat din poliester cu invelis integral din nitril pe portiunea palmei, dorsalei si pe varfurile degetelor, a..

6 lei

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC ELASTICA hover image

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC ELASTICA

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC ELASTICA Caracteristici:Material: poliester, nitril. Invelis din nitril pe portiunea palmei si pe partea superioara, pentru a asigura o rezistenta mai mare la ..

4 lei

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC PARTIALA

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC PARTIALA

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC PARTIALA Caracteristici:Material: poliester, nitril. Invelis din nitril pe potiunea palmei, a degetelor si pe jumatatea partii superioare. Rezistenta ridicat..

4 lei

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC RIGIDA - 10 hover image

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC RIGIDA - 10

MANUSA NITRIL CU POLIESTER-BUMBAC RIGIDA - 10Material: bumbac, poliester, nitril. Invelis integral gros din nitril, atat pe portiunea palmei, cat si pe partea superioara, mansete captusite. Rezis..

10 lei

MANUSA PIELE BOVINA ANTITAIERE CU MANSETA ELASTICA hover image

MANUSA PIELE BOVINA ANTITAIERE CU MANSETA ELASTICA

MANUSA PIELE BOVINA ANTITAIERE CU MANSETA ELASTICACaracteristici:Material: piele bovina, poliamida. Insertia rezistenta la taiere de pe partea superioara a manusii de la mana stanga, Impiedica taier..

128 lei

Afişare 1 - 35 din 118 (4 pagini)
24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment