Combinezon de lucru  2STRONG  H9606

Combinezon de lucru 2STRONG H9606

Combinezon de lucru  2STRONG  cu croiala confortabila si detalii functionale* fermoar acoperit ( inchidere cu VELCRO )* manseta si partea inferioara a picioarelor ajustabile cu Velcro * mane..

155 lei

Combinezon de lucru  OVERAL ELITE  H8017

Combinezon de lucru OVERAL ELITE H8017

Combinezon de lucru  OVERAL ELITE  H8017* combinezon din bumbac 100%* guler inaltMATERIAL: 100%  bumbac, 265 g /m².Marime:   46- 64 Culoare: rosu/ negru  ( H8017 )..

165 lei

COMBINEZON LUCRU hover image

COMBINEZON LUCRU

COMBINEZON LUCRUCaracteristici:11 buzunare, din care 7 cu inchidere prin arici. Buzunar pentru telefonul mobil. Inchidere prin fermoar cu dubla deschidere. Orificii de ventilatie pentru o circula..

115 lei

-4%

Geaca de iarna softshell ALBANY

Geaca de iarna softshell ALBANY

Softshell ALBANY•  Geacă softshell, impermeabilă, rezistentă la vânt•  Deschideri pentru ventilaţie la subraţ•  Glugă detaşabilă•  Mâneci cu reglaj cu velcro•&nb..

263 lei 273 lei

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) DECENEU PP hover image

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) DECENEU PP

 Costum de lucru (jacheta+salopeta cu pieptar) DECENEU PP • Jachetă: - Închidere cu nasturi acoperiți cu fentă             ..

135 lei

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) DECENEU PT

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) DECENEU PT

 Costum de lucru (jacheta+salopeta in talie) DECENEU PT • Jachetă: - Închidere cu nasturi acoperiți cu fentă             &..

135 lei

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) TARBUS PP hover image

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) TARBUS PP

 Costum de lucru (jacheta+salopeta cu pieptar) TARBUS PP • Jachetă: - Închidere cu nasturi acoperiți cu fentă              ..

135 lei

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) TARBUS PT

Jacheta + Salopeta de lucru ( set ) TARBUS PT

 Costum de lucru (jacheta+salopeta in talie) TARBUS PT• Jachetă: - Închidere cu nasturi acoperiți cu fentă             &..

135 lei

Jacheta de lucru PROFESIONALA  2STRONG H9600

Jacheta de lucru PROFESIONALA 2STRONG H9600

Jacheta de lucru cu design modern 2STRONG∙ jacheta cu guler∙ umeri in contrast∙ inchidere cu fermoar acoperit∙ mansete si terminatie ajustabile ∙ doua buzunare la piept, doua buzunare laterale∙ s..

94 lei

Jacheta de lucru PROFESIONALA  2STRONG H9603

Jacheta de lucru PROFESIONALA 2STRONG H9603

Jacheta de lucru cu design modern 2STRONG∙ jacheta cu guler∙ umeri in contrast∙ inchidere cu fermoar acoperit∙ mansete si terminatie ajustabile ∙ doua buzunare la piept, doua buzunare laterale∙ s..

94 lei

Salopeta + Jacheta de lucru ( set ) ANTISTATICA COMANDA SPECIALA - ENERGETIK hover image

Salopeta + Jacheta de lucru ( set ) ANTISTATICA COMANDA SPECIALA - ENERGETIK

Salopeta + Jacheta de lucru ( set ) ANTISTATICA COMANDA SPECIALA - ENERGETIK. Se poate confectiona la cerere, dupa un model agreat sau dupa tipare proprii.Descriere model:• Jachetă cu închidere cu nas..

195 lei

TRICOU BUMBAC POLO / ALBASTRU hover image

TRICOU BUMBAC POLO / ALBASTRU

TRICOU BUMBAC POLO / ALBASTRUCaracteristici:Densitate 220 g/m2 Tricou POLO cu 2 nasturi Bumbac Ring Spunmaterial cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite,caracterizat pe de o parte prin durab..

51 lei

TRICOU BUMBAC POLO / GRI hover image

TRICOU BUMBAC POLO / GRI

TRICOU BUMBAC POLO / GRICaracteristici:Densitate 220 g/m2 Tricou POLO cu 2 nasturi Bumbac Ring Spun, material cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte prin durabil..

51 lei

TRICOU BUMBAC POLO / NEGRU hover image

TRICOU BUMBAC POLO / NEGRU

TRICOU BUMBAC POLO / NEGRUCaracteristici:Densitate 220 g/m2 Tricou POLO cu 2 nasturi Bumbac Ring SpunMaterial cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte prin durabil..

51 lei

TRICOU BUMBAC POLO / ROSU hover image

TRICOU BUMBAC POLO / ROSU

TRICOU BUMBAC POLO / ROSUCaracteristici:Densitate 220 g/m2 Tricou POLO cu 2 nasturi Bumbac Ring SpunMaterial cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte prin durabili..

51 lei

TRICOU BUMBAC POLO / TURCOAZ hover image

TRICOU BUMBAC POLO / TURCOAZ

TRICOU BUMBAC POLO / TURCOAZCaracteristici:Densitate 220 g/m2 Tricou POLO cu 2 nasturi Bumbac Ring SpunMaterial cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte prin durab..

51 lei

TRICOU BUMBAC POLO / VERDE hover image

TRICOU BUMBAC POLO / VERDE

TRICOU BUMBAC POLO / VERDECaracteristici:Densitate 220 g/m2 Tricou POLO cu 2 nasturi Bumbac Ring SpunMaterial cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte prin durabil..

51 lei

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / ALBASTRU hover image

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / ALBASTRU

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / ALBASTRUCaracteristici:Material: 100% bumbac Tricou POLO cu 3 nasturi Bumbac Ring Spun, material cu o mare densitate din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o..

39 lei

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / GRI hover image

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / GRI

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / GRICaracteristici:Material: 100% bumbac Tricou POLO cu 3 nasturi Bumbac Ring Spun,Material cu o mare densitate din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte..

39 lei

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / NEGRU hover image

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / NEGRU

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / NEGRUCaracteristici:Material: 100% bumbac Tricou POLO cu 3 nasturi Bumbac Ring Spun, material cu o mare densitate din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o pa..

39 lei

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / ROSU hover image

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / ROSU

TRICOU BUMBAC POLO SUBTIRE / ROSUCaracteristici:Material: 100% bumbac Tricou POLO cu 3 nasturi Bumbac Ring SpunMaterial cu o mare densitate din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte..

39 lei

Tricou Clasic bumbac 100% KOCISS hover image

Tricou Clasic bumbac 100% KOCISS

Tricou Clasic bumbac 100% KOCISS• Tricou la baza gâtului• Inserţii galbene pe umeri şi pe laterale• Buzunar la piept de dimensiuni mici cu suport pentru insignă• Cusături ascunse pe gu..

31 lei

Tricou Clasic bumbac 100% SUNRISE hover image

Tricou Clasic bumbac 100% SUNRISE

Tricou Clasic bumbac 100% SUNRISE• Tricou la baza gâtului cu maneci scurte• Ţesătură amestecată cu spandex• Cusături laterale pentru o fixare mai bună• Bandă de întărire la umărMaterial: 100% bumbac, ..

25 lei

Tricou Clasic bumbac 100% V-NECK hover image

Tricou Clasic bumbac 100% V-NECK

Tricou Clasic bumbac 100% V-NECK• Tricou cu guler în V, cu mâneci scurte• Ţesătură amestecată cu spandex• Cusături pe partea din față• Bandă de întărire la umărMaterial: 100% bumbacJERSEY, 150 g/m².Ma..

19 lei

TRICOU FUNCTIONAL POLIESTER / ROSU hover image

TRICOU FUNCTIONAL POLIESTER / ROSU

TRICOU FUNCTIONAL POLIESTER / ROSUCaracteristici:Tricoul nu retine transpiratia, se usuca rapid, conferind o senzatie de confort in timpul utilizarii Material placut la atingere, 100% poliester, o t..

59 lei

Tricou polo 100% bumbac PONTIAC hover image

Tricou polo 100% bumbac PONTIAC

Tricou polo din bumbac 100% PONTIAC• Tricou polo cu mâneci scurte• Fante de aerisire laterale• Inserţii galbene pe piept și mâneci• Buzunar la piept• Buzunar pentru stilou la piep..

64 lei

Tricou polo 100% bumbac VENICE hover image

Tricou polo 100% bumbac VENICE

Tricou polo din bumbac 100% VENICE • Tricou polo cu mâneci scurte • Închidere cu 3 nasturi • Orificii laterale • Cusături ascunse pe guler cu bandă de contrast • Bandă d..

39 lei

-38%

TRICOU POLO BRODAT CU LOGO TAU hover image

TRICOU POLO BRODAT CU LOGO TAU

TRICOU POLO BRODAT  CU LOGO TAUCaracteristici: Material: -        100% bumbac Tricou POLO cu 3 nasturi Bumbac Ring Spun, material cu o mare densitate ..

40 lei 65 lei

-33%

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBAC hover image

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBAC

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBACCaracteristici:Densitate 240 g/m2 Tricou POLO cu 3 nasturi Bumbac.Material cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte prin durabilitatea..

30 lei 45 lei

-33%

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBAC hover image

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBAC

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBACCaracteristici:Densitate 240 g/m2 Tricou POLO cu 3 nasturi Bumbac.Material cu o densitate mare din fire de bumbac rasucite, caracterizat pe de o parte prin durabilitatea..

30 lei 45 lei

-33%

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBAC ECHIPAT COMPLET + O PERECHE GRADE BONUS hover image

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBAC ECHIPAT COMPLET + O PERECHE GRADE BONUS

TRICOU POLO JANDARMI - BUMBAC ECHIPAT COMPLET + O PERECHE GRADE BONUSAtentie! La achizitionarea unui tricou complet ( tricou + broderie fata + broderie spate + atasare emblema generala Jandarmerie + a..

30 lei 45 lei

TRICOU REFLECTORIZANT POLO / PORTOCALIU hover image

TRICOU REFLECTORIZANT POLO / PORTOCALIU

TRICOU REFLECTORIZANT POLO / PORTOCALIUCaracteristici:Material: 100% poliester tip Bird-eye 140 g/m2. Tricou polo reflectorizant cu 3 nasturi. Benzi reflectorizante in conformitate cu EN ISO 2047..

47 lei

TRICOU REFLECTORIZANT POLO / VERDE hover image

TRICOU REFLECTORIZANT POLO / VERDE

TRICOU REFLECTORIZANT POLO / VERDECaracteristici:Material: 100% poliester tip Bird-eye 140 g/m2. Tricou polo reflectorizant cu 3 nasturi. Benzi reflectorizante in conformitate cu EN ISO 20471 (no..

47 lei

Jacheta de iarna BEN  H2159

Jacheta de iarna BEN H2159

Jacheta de iarna BEN H2159 cu gluga, ∙ umeri si coate intarite∙ impermeabila pana la 2 000 mm∙ croială clasică dreaptă ∙ intarituri din 94% poliester, 6% spandex, captuseala din poliester 190T, izola..

160 lei

Jacheta de iarna PROFESIONALA  BC 60 ALBASTRU-ROSU

Jacheta de iarna PROFESIONALA BC 60 ALBASTRU-ROSU

Jacheta de iarna PROFESIONALA  BC 60 ∙ jachetă de lucru pentru iarna cu gluga detasabila∙ captuseala din 100% nailon∙ izolatie termica∙ mansete si terminatie ajustabile∙ fermoar ..

180 lei

Afişare 1 - 35 din 59 (2 pagini)
24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment