Echipament de lucru PROFESIONAL - NEON

Puteți purta haine de lucru precum și haine de lucru moderne, interesant de sofisticate. Geaca NEON vă oferă a doua variantă. Folosește modelarea anatomică, materiale durabile și nu uită aspectul sport modern.

Tăierea sofisticată încercuiește ușor figura și optic mai subțire. Geaca funcționează, de asemenea, cu o combinație de culoare galben elegant și expresiv. Galben reînvie aspectul îmbrăcămintei și joacă, de asemenea, rolul unor elemente importante de siguranță. Acesta vă va avertiza cu privire la mișcarea dvs. în funcțiune sau pe șantierul cu mult timp în avans și va evita orice risc neplăcut.

Geaca se potrivește bine, talia și tivul mânecilor pot fi reglate cu un picior de strângere. Mânecele lungi au formă pentru a nu restricționa mișcarea, iar bluza se adaptează confortabil chiar și în timpul activității fizice.
Marele avantaj al sacoului este o serie de buzunare amplasate în față și pe mânecă. Buzunarele pentru piept, buzunarul cu fermoar și buzunarul cu mânecă mică servesc ca un loc de depozitare excelent pentru telefonul, documentele, portofelul sau alte obiecte de valoare. Buzunarele sunt protejate cu fermoar sau picior.

Disponibilă în mărimi S până la XXXL, geaca NEON în combinație negru-galben oferă o bază excelentă de îmbrăcăminte pentru industria construcțiilor și poate fi folosită în producție sau în ateliere.
Jacheta de lucru PROFESIONALA NEON - H6400 hover image

Jacheta de lucru PROFESIONALA NEON - H6400

Jacheta de lucru PROFESIONALA NEON - H6400, cu design modern;Puteți purta haine de lucru precum și haine de lucru moderne, interesant de sofisticate. Geaca NEON vă oferă a doua variantă.&nb..

150 lei

Jacheta de lucru PROFESIONALA NEON - H6403 hover image

Jacheta de lucru PROFESIONALA NEON - H6403

Jacheta de lucru PROFESIONALA NEON - H6403, cu design modern;Puteți purta haine de lucru precum și haine de lucru moderne, interesant de sofisticate. Geaca NEON vă oferă a doua variantă.&nb..

145 lei

Pantaloni de lucru cu pieptar NEON - H6402 hover image

Pantaloni de lucru cu pieptar NEON - H6402

Pantaloni de lucru cu pieptar NEON - H6402, cu design modern: Pantalonii cu salopete sunt un tip popular de îmbrăcăminte de lucru în domeniul construcțiilor și industriei, pot fi folosiți și ..

135 lei

Pantaloni de lucru cu pieptar NEON - H6405 hover image

Pantaloni de lucru cu pieptar NEON - H6405

Pantaloni de lucru cu pieptar NEON - H6405, cu design modern: Pantalonii cu salopete sunt un tip popular de îmbrăcăminte de lucru în domeniul construcțiilor și industriei, pot fi folosiți și ..

135 lei

Pantaloni de lucru NEON - H6401 hover image

Pantaloni de lucru NEON - H6401

Pantaloni de lucru NEON - H6401, cu design modern;Pantalonii NEON sunt haine de lucru moderne, care îmbină perfect cerințele pentru o uzură confortabilă, rezistență ridicată și durabilitate, pr..

125 lei

Pantaloni de lucru NEON - H6404 hover image

Pantaloni de lucru NEON - H6404

Pantaloni de lucru NEON - H6404, cu design modern;Pantalonii NEON sunt haine de lucru moderne, care îmbină perfect cerințele pentru o uzură confortabilă, rezistență ridicată și durabilitate, pr..

110 lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment