Stingătoare tip G (cu CO2)

Stingătoarele sunt principalele mijloace de intervenţie împotriva începuturilor de incendii. Denumite şi extinctoare, acestea sunt dispozitive care servesc la stingerea flăcărilor incipiente.


Magazinul nostru online vă pune la dispoziţie stingătoare de incendiu cu CO2 (dioxid de carbon) de tip G. Acestea se utilizează la stingerea începuturilor de incendii din clasele A,B în spaţii inchise sau deschise.


Stingătoarelecu CO2 nu lasă reziduuri, deoarece acestea conţin numai gaz sub presiune de CO2.


ATENŢIE!

·        Se interzice ca stingătoarele de incendiu cu CO2 să se folosească asupra oricărui conductor de electricitate.

·        Stingătoarele de CO2 nu sunt dotate cu protecţie la furtunul de refulare, astfel pot provoca îngheţarea degetelor în timpul declanşării stingătorului.

·        Se interzice folosirea stingătoarelor cu CO2 pe persoane cu haine aprinse, deoarece acestea pot inhala dioxidul de carbon.

·        Jetul puternic al extinctorului nu permite folosirea stingătorului pentru aparate ce presupun ulei încins.

 

Toate stingătoarele pe care le comercializăm sunt fabricate în condiţiile impuse de normativele în domeniu, sunt certificate calitativ şi din punct de vedere al managementului mediului înconjurător conform ISO 9001, ISO 14001, avand avizari emise deIGSU-CNSIPC, ISCIR, RNR, RAR-OCP.

Oferte personalizate la tel. 0737593911 sau la email: office@safetytotal.ro

Stingator cu CO2 tip G2 - Avizat IGSU

Stingator cu CO2 tip G2 - Avizat IGSU

Descriere Acest tip de stingatoare este folosit la stingerea inceputurilor de incendiu de natura electrica. Recipientul pentru acest tip de stingator este realizat dintr-un aliaj de Cr Mo 4, si ..

260 lei

Stingator cu CO2 tip G20 - Avizat IGSU

Stingator cu CO2 tip G20 - Avizat IGSU

Stingator G20 cu dioxid de carbon. Acest stingator G20 este destinat dotarii spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, halelor indistriale precum si a benzinariilor. Se verifica anul in atel..

3.100 lei

Stingator cu CO2 tip G5 - Avizat IGSU

Stingator cu CO2 tip G5 - Avizat IGSU

Descriere Stingatorul portativ tip G, este destinat stingerii inceputurilor de incendii in urmatoarele cazuri: - incendii de lichide sau de solide lichefiabile – clasa B de incendiu; - incendii ..

420 lei

Stingator cu CO2 tip G60 - Avizat IGSU

Stingator cu CO2 tip G60 - Avizat IGSU

Stingator G60 cu dioxid de carbon. Garantie recipient 10 ani. Valabilitatea agentului de stingere nelimitata.Stingator G60 cu dioxid de carbon. Acest stingator G60 este destinat dotarii spatiilor de..

5.900 lei

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment