Informații de livrare

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri de la Suport clienti asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi, intre orele 9 si 18, la numarul: 0760260089.

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la numarul: 0760260089. Colegii nostri de la Suport clienti, vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Modalitati de livrare

Cand comanzi de la Echipamente-Protectie.ro, poti alege intre optiunile de livrare de mai jos.

 

 

Livrare prin curier

 

Pentru produsele vandute de Echipamente-Protectie.ro, exista o taxa de livrare de 19 lei fara TVA/comanda ( 22.61 lei cu TVA ), pentru valori mai mici de 900 lei fara TVA. Taxa de livrare de 19 lei fara TVA ( 22.61 lei cu TVA ), se va aplica tuturor produselor aflate in cos.

  

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 900 lei, care contin produse vandute de Echipamente-Protectie.ro.

   

Taxa de livrare mentionata in aceasta sectiune se refera strict la produsele vandute si livrate de catre Echipamente-Protectie.ro.

 

Pentru localitati in afara retelei de curierat, livrarea se va face contra unei taxe suplimentare de 5.99 lei (zona 1.1) sau de 12.99 lei (zona 2). Vezi aici lista localitatilor: Localitati-extracharge

 

 

Livrarea produselor vandute de partenerii Echipamente-Protectie.ro.
Unele produse din site, sunt vandute de catre partenerii nostri. Aceste produse sunt livrate direct de catre partener la cererea Echipamente-Protectie.ro , prin curier rapid. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina Echipamente-Protectie.ro, fiind afisate in cosul de cumparaturi.

Daca intr-o comanda ai atat produse SafetyTotal.ro, cat si produse vandute de un partener Echipamente-Protectie.ro, acestea pot fi livrate separat – produsele Echipamente-Protectie.ro vor fi livrate de catre unul dintre curierii cu care avem contract, iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta. Pentru aceste tip de comenzi, taxa de curierat se comunica telefonic de catre unul din cosultantii nostri, fiind inclusa in factura finala.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar, sau transfer bancar..

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, itransfer, etc) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

– Pentru persoane fizice, este necesara prezentarea unui act de identitate
– Pentru persoane juridice,este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei.

24 persoane vizualizeaza site-ul nostru in acest moment